Vypadok obrazu z PS4 PRO.

Diskusiu 'Pomoc' začal giermo18, 1 Dec 2018.

  1. giermo18

    giermo18
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    30 Aug 2014
    Príspevkov:
    25
    Páči sa:
    7
    Zdravim, mam najnovsiu PS4 PRO (rev.7200) avsak mam urcity problem a neviem zistit v com moze byt problem. Ked hram spidermana raz za cas nabehne cierna obrazovka, akoby odpojilo HDMI na 3sekundy a hra nabehne znova. Stalo sa mi to asi 2-3krat, pricom som odohral asi 5hodin. Mal som video vystup v konzole nastaveny na automaticky aj som skusal prestavit len na 2160 RGB ako som nasiel na americkych forach a nepomohlo. Kupil som Premium HDMI kabel 2.0, takze netusim, ci by to mohlo byt zlym kablom. Ked som mal PS4 tak mi to na TV nerobilo, no pouzival som iny HDMI kabel, no nezdas a mi to. Stretol sa niekto a tym problemom? Dakujem za kazdu radu, ci postreh.
     
  2. poty

    poty
    Expand Collapse
    Zlatý člen
    Zlatý člen

    Registroval sa:
    3 Jún 2012
    Príspevkov:
    741
    Páči sa:
    412
    Hoď tam ten origo hdmi kabel.
     
    Oze_G sa to páči.
  3. radosquo

    radosquo
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    8 Mar 2015
    Príspevkov:
    61
    Páči sa:
    24
    Mal som rovnaky problem na 2160RGB. Prepol som na 2160YUV a preblikavanie prestalo.
     
  4. giermo18

    giermo18
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    30 Aug 2014
    Príspevkov:
    25
    Páči sa:
    7
    Problem je, ked natvrdo nastavim 2160YUV pridem o HDR, musim to mat teda automaticky.

    Poty, nahodil som tam origos kabel od konzoly, tak uvidime.
     
  5. MaraKosice

    MaraKosice
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    23 Nov 2010
    Príspevkov:
    198
    Páči sa:
    19
    Ahojte, ja mám ten istý problém, mám originál kábel a nastavené veci na automaticky, a robí mi to pri každej hre, ale väčšinou iba raz na začiatku. Nejak som to zatiaľ neriešil.

    [​IMG]
     
  6. peto.vac

    peto.vac
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    13 Aug 2014
    Príspevkov:
    144
    Páči sa:
    5
    Skus iny kabel,ak mas doma
     
  7. giermo18

    giermo18
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    30 Aug 2014
    Príspevkov:
    25
    Páči sa:
    7
    Tak zmenil som nastavenie hracskeho rezimu v telke z auto na zapnuty, upravil som motion plus nastavenia a v konzole nastavol natvrdo 2160p RGB a facha to zatial dobre s origo kablom :) .
     
    peto.vac sa to páči.
  8. giermo18

    giermo18
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    30 Aug 2014
    Príspevkov:
    25
    Páči sa:
    7
    Tak casom sa to zacalo dodrbavat zas a znova. Kadetade hladam o tomto probleme informacie a podla vsetkeho to musi byt HDMI kabel. Ked vyuzivate HDR, tak potrebujete kabel s dobrou priepustnostou dat. HDMI 2.0 ma 18Gb/s a nove HDMI 2.1 podporuje priepustnost az 48Gb/s. Podla vsetkeho je prechod na 2.1 mozny aj updateom firmware konzoly, nakolko to spravil aj microsoft s xbox x. Takze ja sa modlim za podobny krok od sony s ps4 pro. Nasiel som na alze kabel Roline HDMI 2.1 s priepustnostou 48Gb/s , nahodou ho niekto nevyskusal? Je tam spatna kompatibilita aj s HDMI 2.0, takze by to mohlo pomoct. Neskusal ho uz niekto? Stoji 2m 18,9€.
     

Zdielať túto stránku