Pridané The Last of Us: Part I nie je cash grab, remaku sa venuje veľa pozornosti

Diskusiu 'Novinky' začal Lukáš Lehocký, 10 Júl 2022.

1. Lukáš Lehocký

Lukáš Lehocký
    Expand Collapse
    Administrator
    Člen Vedenia Administrator Moderator Redaktor Recenzent

Registroval sa:
    2 Máj 2010
    Príspevkov:
    10 667
    Páči sa:
    12 100
    tlou1.jpg
    Veľké množstvo hráčov zastáva názor, že remake The Last of Us: Part I vôbec nie je potrebný a viní Sony, že chce z populárnej značky vydolovať len ľahko zarobené peniaze. Vývojár, ktorý na projekte pracoval, však takéto reči odmieta.

Filmový animátor Robert Morrison, ktorý prispel svojou troškou k projektu a odvtedy sa presťahoval do Sony Bend, vyvracia tvrdenia o tom, že hra je len cash grab. "V skutočnosti je to najprecíznejšie vybudovaný a vytvorený projekt, aký som kedy videl alebo ktorého som bol súčasťou počas celej mojej kariéry. Najvyššia možná úroveň starostlivosti a pozornosti k detailom." Morrison pracoval na hrách ako God of War, Injustice 2 alebo Resident Evil 7: Biohazard, takže jeho slová netreba brať na ľahkú váhu.

Vydanie The Last of Us: Part I sa plánuje na 2. septembra 2022, takže môžeme očakávať, že čoskoro Sony rozbehne marketing a konečne uvidíme aj vynovený gameplay.

2. El_Scorpio

El_Scorpio
    Expand Collapse
    Herný guru

Registroval sa:
    6 Feb 2013
    Príspevkov:
    765
    Páči sa:
    1 052
    Je to silná značka, navyše ide na PC, celé je to v novom kabáte a engine dvojky... Určite to nie je cash grab, tipujem, že to pohodlne dá cez 10 miliónov na všetkých platformách dokopy. Uvidíme ako príjme PC komunita U4 a v akom bude technickom stave. Ak to bude vyleštená pecka, tak o to ľahšie skočia po TLoU. Navyše dnešný trh je presýtený open world blbosťami a takáto príbehová koridorovka ovenčená oceneniami bude príjemnou zmenou.

POLGY sa to páči.
  3. Aankh

Aankh
    Expand Collapse
    PlayStation Expert

Registroval sa:
    11 Dec 2012
    Príspevkov:
    1 231
    Páči sa:
    1 575
    Ako kto-sme-si/čo sme si...Jedna vec je chcieť posunúť o level hru, ktorá to zabila kompletne všetko. Vec druhá, je ale hru ošacovať do kabáta, ktorý až tak každému nesadol.

Pri prvých screen-och som sa sám seba pýtal že, "na čo ti je toto dobre pozerať, na čo ti je toto potrebné vôbec hrať..." Hnusy a iné nevypľuté hlieny po dojmoch z dvojky sa vo mne ozvali krátko na to. Stačilo mi zahliadnuť ten pridebilnetý xicht "novej/part II" Ellie a hneď sa mi na to peniaze alokujú oveľa ťažšie.

Kdesi som čítal, že tento remaster dojebe aj to pekné čo jednotka vybudovala aaa myslím, že aj nad masívny "uspech, ktorý celkom určite dokáže, že dvojka je "lepšia" lebo bukvice, sa v konečnom dôsledku táto hra (ak sa zachová pôvodný scenár) nedočká väčšieho úspechu ako ten taký dokonalý part II...bohaaa :-Do_O

Ovečky by asi potrebovali prefackať alebo čo...A to som sa ešte nevyjadril k "disabled" Kratosovi ktorý si asi vo svojej aktuálnej (ne)forme ODSKÁČE asi celú trilógiu, aj keď jebo akosi skákať zabudol :rofl::rofl::crap::crap::crap::crap::crap::crap::crap::crap::crap::crap:

Zdielať túto stránku