Sony tv / PS pro a hdr - rada

Diskusiu 'Pomoc' začal Dodo.13ps, 16 Máj 2018 o 18:59.

  1. Dodo.13ps

    Dodo.13ps
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    19 Jún 2017
    Príspevkov:
    13
    Páči sa:
    1
    Zdravim mam tv Sony Bravia KD-55XE8096 a ps 4 pro.

    A chcem sa opytat... ked som spustil napr. horizon zero dawn vybral som nastavenie favor resulotion to je ok na rozlisenie a ked zapnem hdr rendering.. mi vzdy prepne obraz na hmdi1 1080p? ... to je len zobrazenie vo full HD s HDR? alebo ako tomu mam chapat.. a ked hdr vypnem.. tak to hodi normalne obraz v hmdi1 3840 x 2160 rozlisenie... a tv je 10 bitovy... nemalo by to fungovat aj s HDR v 3840x2160 ? alebo ako mam tomu chapat... ALebo treba prenastavit nieco..alebo je to normalne?:D

    Prosim o radu nejakych skusenych . Dakujem :)

    .. Dalsiu hru ktoru som spustil uncahrted 4 alebo aj lost legacy.. a spravi to iste.. prepne to na 1080p s HDR a bez toho na 3840x2160..
     
  2. Oze_G

    Oze_G
    Expand Collapse
    Platinový člen
    Platinový člen

    Registroval sa:
    7 Sep 2011
    Príspevkov:
    1 573
    Páči sa:
    2 255
    Bočné Hdmi výstupy podporujú vyššiu rýchlosť s ktorou ti pôjde 4k HDR ale zase si musíš prepnúť farebné rozhranie na PSku.
     
  3. Dodo.13ps

    Dodo.13ps
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    19 Jún 2017
    Príspevkov:
    13
    Páči sa:
    1
    ooo vdaka pomohlo to :)))
     
  4. Dodo.13ps

    Dodo.13ps
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    19 Jún 2017
    Príspevkov:
    13
    Páči sa:
    1
    este by som sa chcel opytat.. ked mam uz hodene 4k hdr a mam aj herny rezim na tv obraz je nejak tmavsi.. staci uz len upravit jas? .. lebo napr.. v gran turisme.. je aj samostatne jas hdr a tak...... alebo prestavit jas v samostatnej hre bo v tv? :) .. ale asi zrejme v hre ze?:p .. Diky
     
  5. Oze_G

    Oze_G
    Expand Collapse
    Platinový člen
    Platinový člen

    Registroval sa:
    7 Sep 2011
    Príspevkov:
    1 573
    Páči sa:
    2 255
    A hlavne nastav si 2160p RGB na psku :D
    A na telke Nastavenie externé vstupy - formát signalu Hdmi na vylepšený formát.
     
  6. Oze_G

    Oze_G
    Expand Collapse
    Platinový člen
    Platinový člen

    Registroval sa:
    7 Sep 2011
    Príspevkov:
    1 573
    Páči sa:
    2 255
    Hej je dosť tmavý ja som si na telke nastavil vyšší jas.
     
  7. Dodo.13ps

    Dodo.13ps
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    19 Jún 2017
    Príspevkov:
    13
    Páči sa:
    1
    dobre, diky ti :)
     

Zdielať túto stránku