September bude síce silný mesiac pre platformu Sony, avšak ani to nezabránilo tomu, aby nám naservírovali vcelku zaujímavú ponuku PlayStation Plus hier. Kratosova cesta tento rok začala písať novú kapitolu v severských častiach Európy ale práve teraz máte možnosť prežiť jeho posledné dni v Grécku v hre God of War III. Užite si záverečné chvíle trilógie boha vojny, v ktorej sa musí vysporiadať so svojim otcom Zeusom. Ak vám "hack and slash" typ hry nesedí a radšej si trochu zastrieľate, tak vás určite poteší Destiny 2. Ako darček dostaneme aj po jednej hre na PlayLink a PS VR. PlayLink obohatí veľmi chytľavý Knowledge is Power a pre vlastníkov PS VR je pripravený psychologický horor Here they lie. Septembrová ponuka PlayStation Plus: (kliknutím na názov si môžete pozrieť trailer k danej hre) Destiny 2 (PS4) God of War III: Remastered (PS4) Knowledge is Power (PlayLink) Here they lie (PlayStation VR) Another World – 20th Anniversary Edition (PS3 + PS4 + PS Vita) QUBE Director’s Cut (PS3 + PS4) Foul Play (PS Vita + PS4) Sparkle 2 (PS Vita) Ponuka bude dostupná od 4. septembra 2018, pričom Destiny 2 si môžete stiahnuť už dnes.
Uvažujem, aké biedne predaje musí mať Destiny 2, že to po roku dajú do pluska. Evidentne dúfajú, že sa to hráčom zapáči a kúpia im tak aspoň DLC.
Možno acti zmenilo stratégiu Najprv PC - Humble bundle v mesačnom predplatnom teraz v Ps plus. Zarobili na hre teraz chcú zarobiť na dlc.
Boha to Destiny uz teraz nepredam vobec... Another World ma veloce potesil, bola to jedna z mojich oblubenych plosinoviek.
No ja mam vela dobrych spomienok s prvym Destiny. Nevie niekto ako to je s dlc ? Ze ak mam tuto ps plus verziu destiny 2, tak si mozem v pohode kupit dlc na to ?
Pecka! Lebo niekto mi take tvrdil, ze si musim kupit normal diskovu verziu aby som si vedel kupit dlc. A este jedna otazka ? Viem kupit aj zvlast len tie prve dve 2 dlc za 20eur, alebo to uz musim kupit komplet s forsakenom za 60eur ?
Trochu si rýpnem,nie som grammar nazi ale písal si ..sa musí vysporiadať so svojim otcom Zeusom.. To sa píše Diom.Zeus sa skloňuje Dia,Diovi,Diom. Tak som si prečítal na nete že aj Zeusom je správne.Tak sorry.
Diky oci, este mi daj cislo tvojej kreditky, aby som si teda mohol kupit tie dlc, lebo ak nie poviem mame ze som ta vcera videl odchadzat s tvojou sekretarkou na hotel! Jaj a nebol som dnes v skole!