Pridané Remake The Last of Us Part I je realitou, vyjde v septembri

Diskusiu 'Novinky' začal Lukáš Lehocký, 9 Jún 2022.

1. Lukáš Lehocký

Lukáš Lehocký
    Expand Collapse
    Administrator
    Člen Vedenia Administrator Moderator Redaktor Recenzent

Registroval sa:
    2 Máj 2010
    Príspevkov:
    10 667
    Páči sa:
    12 100
    The Last of Us Part I.jpg
    Remake The Last of Us Part I bol oficiálne potvrdený na Summer Game Fest. PlayStation 5 hráči si ho budú môcť kúpiť od 2. septembra 2022. Neskôr sa dostane aj na PC.

Remake ponúkne krajší vizuál, moderný gameplay, vylepšené ovládanie a viac možností nastavenia prístupnosti. Efekty, prieskum a boj boli taktiež značne vylepšené. Nebude chýbať ani podpora 3D zvuku, haptickej odozvy a adaptívnych triggerov. Súčasťou remaku je aj DLC Left Behind.

The Last of Us Part I vyjde v štandardnej edícii (79,99€) a The Digial Deluxe verzii (89,99€) s in-game bonusmi.
    The Last of Us Part I order.jpg
    Spomenutý bol aj multiplayerový režim Factions, ktorý sa však rozrástol a už nie je režimom ale samostatnou standalone hrou. Tvorcovia zverejnili len jeden koncept a oznámili, že viac noviniek sa dozvieme až budúci rok.
    Standalone Multiplayer.jpg

Midian79 a POLGY sa to páči.
  2. POLGY

POLGY
    Expand Collapse
    V.I.P. člen
    V.I.P. člen

Registroval sa:
    25 Máj 2010
    Príspevkov:
    1 441
    Páči sa:
    1 147
    fuu, necakal som cenu 80e, ale aj tak raz pojdem do toho,, hral som original, remaster, tak dam aj remake :)

Letadlo sa to páči.
  3. Aankh

Aankh
    Expand Collapse
    PlayStation Expert

Registroval sa:
    11 Dec 2012
    Príspevkov:
    1 231
    Páči sa:
    1 575
    Takže aj na PC...prečo už nie rovno aj na Xbox?

#3 Aankh, 10 Jún 2022
    Naposledy upravil: 10 Jún 2022
    KuruczG sa to páči.
  4. El_Scorpio

El_Scorpio
    Expand Collapse
    Herný guru

Registroval sa:
    6 Feb 2013
    Príspevkov:
    766
    Páči sa:
    1 052
    Som zvedavý či tam Druckmann urobí nejaké jemné príbehové zmeny v detailoch, alebo čo sa týka cutscén tak to bude 1:1 len v lepšej grafike.

Cena inak úplne mimo, keďže ja som to kupoval dávno, dávno v 2016 priamo z PSN za 20 eur a tento remake, je síce technická prerábka, ale nie je to vývoj hry od nuly. Kopec asetov už majú, dialógy a hudbu detto, čiže... Čakal by som polovicu. Ale tak... je to silná IP a v kríze sa ukazuje, že ľudia majú viac peňazí a iba frflú, tak spoločnosti to využívajú.

5. Lukáš Lehocký

Lukáš Lehocký
    Expand Collapse
    Administrator
    Člen Vedenia Administrator Moderator Redaktor Recenzent

Registroval sa:
    2 Máj 2010
    Príspevkov:
    10 667
    Páči sa:
    12 100
    Tipujem, že posledná scéna s doktormi bude nejako upravená. Ale to je čisto len môj tip.

6. El_Scorpio

El_Scorpio
    Expand Collapse
    Herný guru

Registroval sa:
    6 Feb 2013
    Príspevkov:
    766
    Páči sa:
    1 052
    Pokiaľ si pamätám, tak v core hre keď sa dostali do toho mesta, kde býval ten tučko, tak v jednom domci bol rozbitý automat s hrou a Eliša povedala, že to pozná, lebo jej to povedal "friend". V češtine to preložili ako kamarát v mužskom rode, v angličtine tuším nikdy nepoužila he/she. Potom v DLC z toho bola tá lesbická kamarátka, tak možno bude chcieť Elišu nejako zlezbiť viac už aj v základe.

7. KuruczG

KuruczG
    Expand Collapse
    Zelenáč

Registroval sa:
    26 Jún 2010
    Príspevkov:
    43
    Páči sa:
    6
    Ešte chvíľu týmto tempom a zabiju aj svoju platformu za rohom spiderman už na pc len otázka času...

Aankh sa to páči.

Zdielať túto stránku