H-Hour: World’s Elite je nová strielačka od tvorcu titulu SOCOM Davida Searsa. Jeho tím zo SOF Studios práve dnes vydal prvé gameplay video z pre-alpha verzie tejto hry. H-Hour má vyjsť v januári 2015 na PlayStation 4 a PC.
to je ale bezna vec ked si z nocneho videnia pretocis na termoviziu napriklad. chujovo to vyzera ale je to real vecicka
myslel som že ten druhy nosia na krku alebo niekde :O alebo jeden s technologiou pretocenie z nocnej na termoviziu
nooo nevyzera to zle, pripomina mi to kvalitnu ghost reecon future soldier jeden z najlepsich mp co som hral !
Supeeer, vyzerá to ako starý dobrý socom z čias ps2. Konečne z toho nebude napodobenina CoDu a BF. Ja sa na to veľmi teším. :happy:
Super. Vidno ze chlapci zo SOF studia plnia sluby ked ziadali hracov na kickstarter o pomoc. Som rad,ze aj ja som im prispel na ich hru. Vyzera to tak, ze old school SOCOM 2 sa vrati na PS4.
Nejak jsem na tom videu nic nevidel, pochybuju ze to hrali na 360p rozliseni, ale zijeme v 21. stoleti tak alespon HD kvalitu videa mohli publikovat? Okay i tak mi to ale porad pripada jako hra z PS2 jak psal vyse @shadowwizard ...