Problem WS-37397-9 error PS4

Diskusiu 'Pomoc' začal Achilless2012, 17 Jún 2016.

  1. Achilless2012

    Achilless2012
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    2 Feb 2012
    Príspevkov:
    200
    Páči sa:
    48
    Momentalne som v praci ale ked pridem domov hodim sa nato ze ktory NAT type mam zahluseny tam :) inak dikes za aktivitu ;-)
     
  2. lucas

    lucas
    Expand Collapse
    Herný guru

    Registroval sa:
    30 Júl 2013
    Príspevkov:
    952
    Páči sa:
    633
    no Nate mozes mat aj dvojku ale ak porty niesu otvorene ficat to nebude, celkom dole ich mas, ze ktore musia byt otvorene
     
  3. Achilless2012

    Achilless2012
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    2 Feb 2012
    Príspevkov:
    200
    Páči sa:
    48
    Takze tie cisla zadam v playku nastavenia internetu,ci do routera sa treba dostat?
     
  4. N3_mam

    N3_mam
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    19 Dec 2015
    Príspevkov:
    40
    Páči sa:
    24
    Do routera, ale ak ti to bude blokovat provider, tak potom priamo u neho
     
  5. poty

    poty
    Expand Collapse
    Zlatý člen
    Zlatý člen

    Registroval sa:
    3 Jún 2012
    Príspevkov:
    752
    Páči sa:
    417
    O platbe za verejnu ip pocujem prvy krat.Ja si mesacne priplacam 3,75 ale za pevnu-ip,cize mam na ps NAT 1.Takze neviem ako ostatni provideri,ale Swan si verejnu neuctuje.
     
    #45 poty, 29 Jún 2016
    Naposledy upravil: 1 Okt 2016
  6. N3_mam

    N3_mam
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    19 Dec 2015
    Príspevkov:
    40
    Páči sa:
    24
    No vacsinou ked si zaziadas o pevnu IP tak je verejna

    // naco by ti bola dynamicka verejna IP ? , na pristup ku kamerovym systemom a pod. potrebujes pevnu verejnu IP
     
  7. poty

    poty
    Expand Collapse
    Zlatý člen
    Zlatý člen

    Registroval sa:
    3 Jún 2012
    Príspevkov:
    752
    Páči sa:
    417
    Ale predtým som mal dynamicku verejnu (aspon to tvrdil provider) a ziadne polatky naviac som neplatil.Tu ide o to,ze s neverejnou ip mozes mat v online problemy.
     
  8. poty

    poty
    Expand Collapse
    Zlatý člen
    Zlatý člen

    Registroval sa:
    3 Jún 2012
    Príspevkov:
    752
    Páči sa:
    417
    Podla mna je problem v tej neverejnej ip.Co ked Sony blokuje pristup na PSN prave koli tomu?
     
  9. lucas

    lucas
    Expand Collapse
    Herný guru

    Registroval sa:
    30 Júl 2013
    Príspevkov:
    952
    Páči sa:
    633
    no prave som prisiel od svojho providera a dal som si tu verejnu ip , lenze bohaca furt mam na psku Nate Type 3, porty som na routri forwardol, ja neviem kde je zas problem, sere ma to uz neskutocne :D
     
  10. poty

    poty
    Expand Collapse
    Zlatý člen
    Zlatý člen

    Registroval sa:
    3 Jún 2012
    Príspevkov:
    752
    Páči sa:
    417
  11. Achilless2012

    Achilless2012
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    2 Feb 2012
    Príspevkov:
    200
    Páči sa:
    48
    Tento tyžden sa do toho pustim respektive zavolam providera ku mne,nech sa mi dostane do routera-nastavi tie cisla a otvori porty na PS4.A musi to šlapat.Možno nebude ani potrebne menit IP adresu.Taketo "zabezpečenie" si može strcit cele sony...zbytočne komplikacie.
     
  12. lucas

    lucas
    Expand Collapse
    Herný guru

    Registroval sa:
    30 Júl 2013
    Príspevkov:
    952
    Páči sa:
    633
    Tak po zadani portov co som vam pisal, providerovi, otvoril mi ich, mi pekne nabehol Nate2 a vsetko zatial pekne fici, cize urcite toto treba riesit, niektory provideri ich maju zavrete, plus samozrejme v routri ich treba tiez forwardnut
     
    #52 lucas, 8 Júl 2016
    Naposledy upravil: 8 Júl 2016
    poty sa to páči.
  13. poty

    poty
    Expand Collapse
    Zlatý člen
    Zlatý člen

    Registroval sa:
    3 Jún 2012
    Príspevkov:
    752
    Páči sa:
    417
    (y)
     
  14. Samik

    Samik
    Expand Collapse
    PlayStation Padawan

    Registroval sa:
    13 Mar 2015
    Príspevkov:
    412
    Páči sa:
    362
    Chalani, uz som to pisal vela krat. Verejna ip nie je riesenie, ked ma provider bloknute urcite porty. Kludne staci neverejna ipcka len treba mat otvorene porty potrebne hlavne u providera a nasledne aj ak mate vlastny router tak aj tam. To znamena vyhadat sa s providerom a u seba v routri nastavit staticku ipcku na ps4, a nasledne fwdnut vsetky potrebne porty a samozrejme zapnut Upnp.
     
  15. lucas

    lucas
    Expand Collapse
    Herný guru

    Registroval sa:
    30 Júl 2013
    Príspevkov:
    952
    Páči sa:
    633
    Cize verejnu si mozem kludne zrusit? :D pojde to potom ? Samik, este aky router odporucas? lebo mam asus rt12tku a internet vypadava, v nastaveni ukazuje ze je pripojeny na net ale on dalej "nepusta", ani cez wifi ani na kabli neni, potom po case naskoci, uz to je dost o nervy :D
     
  16. Samik

    Samik
    Expand Collapse
    PlayStation Padawan

    Registroval sa:
    13 Mar 2015
    Príspevkov:
    412
    Páči sa:
    362
    Tak ja mam Nat2 neverejnu ip(Vyhoda, ze som za providrovym firewallom) a jediny problem co mam je v party ked niekto ma uplne zatvorene porty. Router mam Mikrotik(Vela stastia s nastavovanim ak niesi aspon trochu it zdatny :D), lepsi router za take peniaze ti neporadim. Tieto aušus dlink tplink hracky su doslova hracky.
     
  17. Achilless2012

    Achilless2012
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    2 Feb 2012
    Príspevkov:
    200
    Páči sa:
    48
    Takze problem vyrieseny KONECNE :) akurat bol provider u mna-vsetko frciii uvidime dokedy... POSTUP: restartoval router,nastavil vsetko potrebne uplne odzaciatku,otvoril porty co bolo treba,vypol firewall na routeri,dal verejnu ip.Dufam ze vytvorenie tejto temy pomoze/pomohlo kazdemu kto ma/bude mat tento problem...diky chalani za angazovanie a pomoc :)
     
    poty sa to páči.
  18. Rocky_SVK

    Rocky_SVK
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    23 Jan 2015
    Príspevkov:
    31
    Páči sa:
    0
    Caute tak od vcera aj mne vyhodilo tuto hlasku a nemozem sa pripojit hlavne ze som si kupil Plusko... konzolu mam uz vyse roka vsetko islo ako malo az vcera ked som zapol konzolu tak ma to nechcelo pripojit najskor som si myslel ze maju zas vypadok ale dnes som si precital vase reakcie a ide ma slak trafit z ich politky Sony ze blokuju ucty ja som nic nerobil normalne mam iba 1 ucet CZ a hotovo tak nechapem co to ma znamenat ze ma zablokovali
     
  19. Achilless2012

    Achilless2012
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    2 Feb 2012
    Príspevkov:
    200
    Páči sa:
    48
    Caff Rocky.Rovno nad tebou som napisal POSTUP...precitaj si ho a mozes volat svojmu providerovi aby ti porobil vsetko co som pisal vyssie.
     
  20. Rocky_SVK

    Rocky_SVK
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    23 Jan 2015
    Príspevkov:
    31
    Páči sa:
    0
    no tak dnes zapnem konzolu prihlasim sa a vsetko funguje normalne takze super...a nevolal som ziadnemu providerovy a ani ziadne proxy som nenastavoval nic...
     

Zdielať túto stránku