Na PS Store od dnes nájdete ďalšiu masívnu akciu s názvom January Sale, ktorá ponúka pri vybraných tituloch až 75% zľavy. Nájdete tu napríklad FIFA 22 za 35€, Resident Evil Village za 30€ alebo Far Cry 6 za 42€. Akcia potrvá do 19. januára 2022 (niektoré hry opustia ponuku po 4. januári 2022). Kompletnú ponuku pre európsky PS Store nájdete tu
It takes two s 8-rocnym synom by mohlo byt fajn, co myslite? Je to hratelne a zvladnutelne pre mensich? (Viem ze je aj v EA play)
It Takes Two je paradna hra. Ale nie som si az taky isty tym, ze je pre deti, narocne pasaze sa este daju nejako zvladnut, ale je tam aj zopar, nie najkrajsich scenok no 8r. by uz hadam mal byt v pohode
sakra...to som si spomenul ako som zacal hrat TLOU2 so 6 rocnym synom..sedel pri mne a kukal...prisla scena, ktoru nikto necakal..Joel mal zrazu ustrelenu nohu a neskor rozmrdanu lebku golfovou palicou...tym padom spolocne hranie skoncilo DDDD odvtedy davame Minecraft DDD ...taku brutalitu som teda necakal fck
Malému som vzdy po filme puštal ako ho natáčaju aby vedel ,že nič s toho neni skutočne a ako si s takych scen robia herci srandu .Napriklad pri marvel filmoch čo tiez pozera uz cca od siestich rokov