Pridané God of War Ragnarök dostal novembrový dátum

Diskusiu 'Novinky' začal Lukáš Lehocký, 6 Júl 2022.

1. Lukáš Lehocký

Lukáš Lehocký
    Expand Collapse
    Administrator
    Člen Vedenia Administrator Moderator Redaktor Recenzent

Registroval sa:
    2 Máj 2010
    Príspevkov:
    10 667
    Páči sa:
    12 100
    gow.jpg
    Exkluzivita God of War Ragnarök dnes dostala dátum vydania. Krátky CG trailer nám prezradil, že na PS4 a PS5 sa hra dostane presne 9. novembra 2022.

Spolu s hrou tvorcovia zverejnili aj zberateľské edície, kde zaujme najmä God of War Ragnarök Collector’s Edition a God of War Ragnarök Jötnar Edition s replikou Thorovho kladiva Mjölnir. Predobjednávky sa spustia 15. júla 2022.

GOW4.jpg gow3 .jpg GOW2.jpg GOW 1.jpg

Midian79, POLGY a MartinJC sa to páči.
  2. Aankh

Aankh
    Expand Collapse
    PlayStation Expert

Registroval sa:
    11 Dec 2012
    Príspevkov:
    1 231
    Páči sa:
    1 575
    :-D
    Keby mi čo i len pred 10 rokmi niekto z kamošov povedal aká ukrutná trapošina sa z GOW stane, určite by som sa nahnevane urazil :rolleyes: Momentálne som (trochu) starší, múdrejší a skúsenosťami plnší. Aaaa musím povedať, žeeee...sa môj postoj nezmenil.

To isté sa ale nedá povedať o sérii GOW ktorá nás síce už 3. dekádu častuje kvalitnými sekačkami naprieč 5. platformami od SONY (Edit: Kratos to teraz už hraje na viac stán), no posledný "výprdok" spolu s nadchádzajúcim počinom len utvrdzuje, že sa tvorcovia snažia zabudnúť na všetko krásne, krvilačné a jedinečné čo séria celý ten čas symbolizovala. Hra to nie je zlá, ale ak mi niekto ide tvrdiť, že je to najlepší GOW, mením sa na nepriateľa...:mad:

Zdielať túto stránku