Pridané Ďalšie výhody pre PS Plus predplatiteľov

Diskusiu 'Novinky' začal Maroš Šimurda, 3 Mar 2016.

Tagy:
  1. peklo

peklo
    Expand Collapse
    Gamer

Registroval sa:
    24 Aug 2015
    Príspevkov:
    193
    Páči sa:
    94
    ja na mutlák nemám čas už koli práci celé PS+ som nechal skapat zatial ani nechýba

2. Jakub188

Jakub188
    Expand Collapse
    PlayStation Padawan

Registroval sa:
    4 Apr 2014
    Príspevkov:
    393
    Páči sa:
    251
    Olalá :D Brzdi trochu. To umytie auta zadarmo by som určite zobral.:) Ale máš pravdu.(y)

Aankh sa to páči.
  3. Aankh

Aankh
    Expand Collapse
    PlayStation Expert

Registroval sa:
    11 Dec 2012
    Príspevkov:
    1 231
    Páči sa:
    1 575
    Ja som tam fakt napísal "kecoU" :eek: no boha, tak to som bol riadne vytoceny ked šla gramatika bokom :-D:nerd:

4. cipur

cipur
    Expand Collapse
    PlayStation Master

Registroval sa:
    5 Júl 2011
    Príspevkov:
    8 047
    Páči sa:
    7 990
    3,75

IvanHrozny sa to páči.
  5. cipur

cipur
    Expand Collapse
    PlayStation Master

Registroval sa:
    5 Júl 2011
    Príspevkov:
    8 047
    Páči sa:
    7 990
    Chvalabohu väčšina Indie hier je lepšia ako tie AAA sracky ale niektorým treba aby sa zlato blistalo...

IvanHrozny sa to páči.
  6. Aankh

Aankh
    Expand Collapse
    PlayStation Expert

Registroval sa:
    11 Dec 2012
    Príspevkov:
    1 231
    Páči sa:
    1 575
    ale taký argument... :coffee: Ja nepatrím medzi ufňukankov čo žijú z pluskových hier. Neviem ako si na tom ty ale ak áno, tak predaj konzolu a hraj tie lepšie indie hry na mobile (y) Je veľa veľkých a kvalitných hier ktoré v PS+ mohli byť už dávno. Vadí mi to zavádzanie a ojeb*vanie zo strany SONY. Kto je nutný to akceptovať a je spokojný s hovnom na hlave nech drží hubu a krok. Ked niečo neviem, nemôžem alebo nechcem splniť, neslubujem! Alebo v tomto prípade spolu s kvalitou produktu zmením aj jeho cenu! Jednoduchá matematika. :foot:

Jakub188 a RUDOLF sa to páči.
  7. cipur

cipur
    Expand Collapse
    PlayStation Master

Registroval sa:
    5 Júl 2011
    Príspevkov:
    8 047
    Páči sa:
    7 990
    Napríklad jednu veľkú A kvalitnú hru ktorá mohla byť V plusku A kedy??? Nehovorím že si ufnukanec ktorý žije z pluskovy hier ty si ufnukanec ktorý ich nehrá takže nechápem pointu, dostávať oveľa viac než za čo platis, peace

IvanHrozny sa to páči.
  8. Aankh

Aankh
    Expand Collapse
    PlayStation Expert

Registroval sa:
    11 Dec 2012
    Príspevkov:
    1 231
    Páči sa:
    1 575
    :) Chcem hry a nie Indie chujoviny. Preto ich nehrám. Kde sú časy, že som na plusovej hre fičal denne aj 3 mesiace :( Dostavať oveľa viac za co platím? To myslíš vážne? :-D Posledný krát to este výnimočne napíšem - DEKLAROVANE BOLI PRAVIDELNE VEĽKÉ TITULY! Nikde som nevidel spravu od Sony typu, prepáčte trochu sme sa ojebali, tie veľké tituly Vám nemôžeme viac dávať lebo sme sa prerátali. Kedže sme doteraz veľa stratili, začneme Vás kŕmiť chujovinami a aby sme si poistili vaše chcechtaky, PS+ bude nutne pre MP v PS4...Tak dopejči! Ak ti toto príde úplne kóšer, závidím ti žalúdok ci už na toto mecheche a obhajovaním toho plusového herného hnoja asi aj schopnosť zabaviť sa na dlhé hodiny aj pri vedeckej kalkulačke. :whistle: Teda peace noooo :)

Jakub188 sa to páči.
  9. cipur

cipur
    Expand Collapse
    PlayStation Master

Registroval sa:
    5 Júl 2011
    Príspevkov:
    8 047
    Páči sa:
    7 990
    Plusko som mal ešte na ps3 keď ešte nebol platený Mp a stále sa oplatí, vyťahovať platený Mp po 3 rokoch mi príde detinske, plusko je ps Vita - ps3-ps4, to že sa tebe nepáči plusko nieje môj problém :) herný hnoj - hlboko si klesol Ankh

Robo_1978 a IvanHrozny sa to páči.
  10. Aankh

Aankh
    Expand Collapse
    PlayStation Expert

Registroval sa:
    11 Dec 2012
    Príspevkov:
    1 231
    Páči sa:
    1 575
    Juuuuj :blush: A to iba za to ze sa odmietam kŕmiť suchým rožkom, aj ked mi bola sľúbena prerastania slaninka :) No tak to sorry, že som tak klesol :p Ten MP som spomenul v úplne inom kontexte ako si si to vysvetlil ty :coffee: počkať, to vlastne všetko čo som spomenul :| kamo mal by si mat väčší nadhľad ak chceš adekvátne argumentovať...ale uz som ticho aby som si zastavanim svojho postoja este viac neposramotil povesť ako nejaký dôchodca pred voľbami :-D:zip:

Jakub188 sa to páči.
  11. cipur

cipur
    Expand Collapse
    PlayStation Master

Registroval sa:
    5 Júl 2011
    Príspevkov:
    8 047
    Páči sa:
    7 990
    Nemám pocit že sa krmis suchimi rozkami, dúfam že chápeš V akom kontexte to myslim, pochybujem že ocenis keď ti za rok supnu do pluska Fallout 4, a ze ti Sony urazilo city a doteraz sa ti neospravedlnilo to nijako môj rozhľad nezmierni

IvanHrozny sa to páči.
  12. RUDOLF

RUDOLF
    Expand Collapse
    Gamer

Registroval sa:
    22 Apr 2014
    Príspevkov:
    180
    Páči sa:
    148
    komu sa pači toto továrenské žrádlo tak tomu musi stará riadne sračky doma variť...

Zdielať túto stránku