Sony práve rozposiela predplatiteľov služby PS Plus email, v ktorom ich žiadajú, aby vyplnili priložený dotazník. Ten je zameraný práve na spomínanú službu, respektíve na jej ďalšie výhody pre predplatiteľov. Najžiadanejšie požiadavky by sa pritom mohli už čoskoro stať skutočnosťou. V dotazníku sú zahrnuté tieto možnosti: - Zľavy na PS hardware a doplnky (ovládače, headset) - Účasť na pravidelných súťažiach o ceny - Špeciálne fórum a diskusie pre členov PS Plus - Zľavy na Sony produkty (TV, kamery) - Zľavy na produkty životného štýlu (fast food, lístky do kina) - Účasť na herných turnajoch o zaujímavé ceny - Bezplatné filmy každý mesiac - Zľavy na populárne služby ako Netflix, Spotify a pod. Všetky tieto možnosti znejú lákavo, hoci treba povedať, že Sony nešpecifikovalo región, pre ktorý by tieto služby boli dostupné. V každom prípade je tu snaha predplatné PS Plus služby ešte zatraktívniť. Zdroj: gearsiege
V našich končinách nereálne, pochybujem, že mi raz príde mail, že mám lístok do kina na batmana v Žiline za 2€.
Ocividne chcu ludom zalepit oci po uzasnej marcovej ponuke hier. Cele zle, tie zlavy by boli smiesne a filmy a netflix to vsetko len v anglictine. Dokopy nic pre nas region, ale cena pluska rovnaka vsade. Si porovnajte nase store a napr. USA. Nehovoriac ake maju zlavove akcie na hry oproti nam.
preto treba mat us alebo uk store.... CZ je fakt oničom a to plusko je viac menej len koli online hraniu tie hry su tam len aby sa rátalo
zaujímavé že mne nikdy takéto maily nechodia, alebo prídu 2 týždne potom čo to niekde vidím(ako napr. ponuka PS+), a to mám PS+ od začiatku na UK účte... ale k téme, zaujalo ma jedine herné turnaje(ale nielen PS4),(nové GT vlastne turnaje o ceny bude mať aj tak...), prípadne zľavy na PS hardware ale tam je zas tá otázka lokality...
Neviem komu a neviem kde posielaju tie maily. Od Sony som nedostal mail ani nepamatam. Naposledy po utoku hackerov ked davali hry zadarmo.
to čo má byť toto?! Ak niečo z toho má byť náplasť na stagnujúce + tak tomu kto to vymyslel včelí úľ do hlavy ako vo FC primal...HW, SW ci nejaký fast food alebo lístky do kina? To naozaj?! A čo bude ďalšie? Masáže alebo umytie auta zdarma? Uplne by stačilo aby si stáli za plnou hubou kecou a dávali do monthly games naozaj tie mega hry ako to pôvodne slubovali...s týmto zalepia oči maximálne tak slepcom. Alebo kktkom čo si faktu kupia PS+ kvôli zľave z lístku do kina Bohaaaaaaa...pobavilo no
Obdivujem Slovensky narod za 45Euro by ste chceli dostat hry v hodnote 500 Euro.Teras je pre clenov ps+ v zlave Alien Isolation za 7 Euro,skuste ho niekto kupit v predajni za 7 euro je tam 62% zlava,a taketo zlavy su celkom casto.Typicky slovaci za euro chcem mat vsetko.Keby vsetko bolo podla vas aj tak by sa nasiel dalsi dovod preco by to bolo zle.Za 4,50 Eura na mesiac co si platite + vam v obchode predaju aky aaa titul?
Neviem či si dostatočne dobre pamätáš časy spúšťania PS+ a sľuby ktoré dalo sony. Ja obdivujem takých ľudí ako ty, že sa vieš sony slepo zastávať spôsobom, že "...čo by ste ešte nechceli?..." aj keď si Sony mení v podmienkach a sluboch PS+ čo chce, len nie cenu. Musím to uz znovu asi 5x zopakovať ďalšiemu "na hnoji spokojnému"...Radšej uplne jednoduchým až dementným spôsobom aby to pochopil skoro každý: Sony spustiť PS+.....................sľubit dobra hra, stale, každa konzola................cena xy Sony plniť slub...........................dobra hra, do 12/2013.............................................cena zatial xy Sony nova konzola....................slubiť dobra hra........................................................--------//------------- xy Sony "plniť" slub........................dobra hra, už len PS3..............................................cena držať xy Sony novy imič..........................kvalitna indie hra - každa konzola............................cena xy! Sony ekšn.................................dostať burger a kinovstup ku kvalitna indie hra........xy sony ovca - jasať že sony dobre firma gamer rozumu plny - sony klamať, meniť slub, cenu nechať, oviec dosť sa zastať a PS+ kupiť
Ak mi niekto nieco sľúbi aj zadarmo a dohodneme sa pomyselnym podaním ruky, kedže kupou PS+ sa ti Sony zaväzuje že niečo dodá, v tomto prípade službu, neide o to že co by som ja este nechcel! Je to záväzok ktorý ma povinnosť Sony splniť tak ako sľúbil! Slubili AAA hry za niekolko penazí. Peniaze zoberu a krmia nas pejčovinami na urovni hier pre mobilne telefony... To je zas ten typický lamacky prístup držať hubu a krok a byť radi za to čo máme. A najväčšia tragédia je ta vypočítavosť SONY. Veľké tituly pre PS+ ich stáli veľa, tak sa na to vykašlali a púšťajú samý lacný hnoj. No aby sa poistili a neprišli o zisky z aktivácii PS+, zaviedli to ako povinnosť pre PS4 ak chce človek hrávať multiplayer. Nádhera Tlieskam! Sony, 100 bodov za tieto sračky ktoré na svojich zákazníkov skúšate
To iste je aj v polityke pred volbami.Tiez sa mi to nepaci ze musim mat +na multyplayer,ale nic s tým neurobim.