Pridané Ako presunúť dáta z PS4 do PS4 Pro?

Diskusiu 'Pomoc' začal Anatol333, 10 Nov 2016.

  1. BruceLee1991

    BruceLee1991
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    10 Jan 2017
    Príspevkov:
    7
    Páči sa:
    0
    Ja už viem kde som spravil chybu, dal som USB do pc, ten mi zmenil formát dat, Inak by mi to šlo ako tebe
     
  2. peto.vac

    peto.vac
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    13 Aug 2014
    Príspevkov:
    173
    Páči sa:
    5
    Sam od seba by PC nezmenil nic
     
  3. BruceLee1991

    BruceLee1991
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    10 Jan 2017
    Príspevkov:
    7
    Páči sa:
    0
  4. peto.vac

    peto.vac
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    13 Aug 2014
    Príspevkov:
    173
    Páči sa:
    5
    Este som nevidel,aby PC sam od seba naformatoval,alebo inac upravil neake USB ktore bolo donho vlozene,ale tak ked to tvrdite,tak sa to tak asi stalo,mozem vyskusat,mam na USBcku veci z PS4.
    Aj vyhodilo neaku hlasku,ze sa s tym nieco robi?Alebo ako to zistim,ci s tym PC nieco urobil,okrem toho ze budem kopirovat data z USB do PS4?
     
  5. BruceLee1991

    BruceLee1991
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    10 Jan 2017
    Príspevkov:
    7
    Páči sa:
    0
    Zistil som ze to není v tom, dokonca sa rieši že aby to fungovalo, musí byť USB či HDD verzia 3.0, tak som včera utekal do elekta kúpiť také USB, no aj tak mi stale vyhadzuje tu chybu, rovnako aj môjmu kamarátovi a viacerím ľuďom čo som si všimol na kadiakych herných či dokonca playstation a Sony fórach,
    Pravdivá verzia je pravdepodobne táto,
    Jeden hráč ps4 to otestoval nasledovne, zalohoval si údaje na USB, chcel zistiť že či je povinné mať USB 3.0
    Prvý krát mu to išlo, uložil dáta doň ho a následne obnovil z neho ps4,
    Potom to skúsil ešte dva krát s úplne rovnakým postupom s tím istým USB,
    Uložil naň dáta a išiel dať obnoviť ps4 z neho,
    Vyhodilo mu chybové hlásenie, opakoval postup druhý raz a zas chybové hlásenie

    Konečná verzia tochto problému je, že uloženie dať na USB či HDD, je nespolahlive a údaje sa nemusia uložiť správne, čo má za dôsledok že pri obnovovani údajov vyhodí error s kódovým označením CE-33310-1
    Vtedy treba USB či HDD formátovať a uložiť si dáta ešte raz, jednoducho ukladania dať touto formou není spoľahlivé, táto aplikácia je zabuggovana a netreba sa na ňu spoliehať, Sony by to malo opraviť no pravdepodobne to nerieši, takže ja patrím k tým stastlivcom ktorm to zle ulozilo,

    Alebo môže byť problém aj vo firmware, keď som ukladal dáta bolo asi 3.5
    A ps4pro ho má uz 4.7
    Neviem no co mam robiť, možno keby sa k tomu vyjadrilo konečne Sony, lebo takto prišlo o dáta nemalo ľudí
     
  6. peto.vac

    peto.vac
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    13 Aug 2014
    Príspevkov:
    173
    Páči sa:
    5
    To som si aj myslel ze PC s tym nema nic spolocne.Sony to ma v pazi,pretoze je pre nich vyhodnejsie,aby si clovek predplatil + a zalohoval si to na cloud,kedze na tom zarobia...
     
  7. Goldenik

    Goldenik
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    10 Okt 2017
    Príspevkov:
    23
    Páči sa:
    3
    Chcem sa opytat. Ak mam k PS4 pripojeny externy HDD. Vsetky data skopirujem do novej PS4Pro. A pripojim tento externy HDD k PS4Pro. Nacita mi data z neho?
     
  8. dotcomsk

    dotcomsk
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    2 Mar 2015
    Príspevkov:
    125
    Páči sa:
    29
    Mám dotaz. To PS4 a PS pro musia byt spojené káblom? Načo potom musia byt na rovnakej wifi? To nemôžu dáta ist cez wifi? Možno blbá otázka - to viete - Applista -ja už šnúry nepoznám.
     
  9. dotcomsk

    dotcomsk
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    2 Mar 2015
    Príspevkov:
    125
    Páči sa:
    29
    Ako na ten návod. Ak sa chcem prihlásiť na svoj účet hlási, že ho ma iný užívateľ. Teda ja. A nemôžem samostatne ďalej!
     
  10. dotcomsk

    dotcomsk
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    2 Mar 2015
    Príspevkov:
    125
    Páči sa:
    29
    Problém vyriešený. Inicializácia PS4 Pro a už to šlape.
     
  11. BlackHawk

    BlackHawk
    Expand Collapse
    PlayStation Padawan

    Registroval sa:
    19 Feb 2015
    Príspevkov:
    312
    Páči sa:
    175
    ono to funguje aj tak,ze ked nemate 2 konzoly na presun dat cez LAN kabel,tak sa da tak spravit,ze si date svoju staru PS4 zalohovat na USB a potom jednoduch obnovite zalohu na PRO a vsetko sa vam presunie a budete mat ulozene vsetko ako ste mali na povodnej PS4 :)
     
  12. dotcomsk

    dotcomsk
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    2 Mar 2015
    Príspevkov:
    125
    Páči sa:
    29
    Ďakujem. To cez USB som vedel, ale prišlo mi to zdlhavé, najväčší problém boo heslo, nakoľko kvoli Sony bolo niekoľkokrát menené :eek:) Ale vďaka za odpoveď.
     
    BlackHawk sa to páči.

Zdielať túto stránku