Pridané Ako presunúť dáta z PS4 do PS4 Pro?

Diskusiu 'Pomoc' začal Anatol333, 10 Nov 2016.

  1. begbeee_svk

    begbeee_svk
    Expand Collapse
    Herný guru

    Registroval sa:
    29 Jan 2015
    Príspevkov:
    805
    Páči sa:
    594
    Takmer všetky relevantné stránky, ktoré to testovali sa v zásade zhodli, že prínos rýchlosti SSD disku nikdy nevyváži možnosť mať 2TB klasický disk.
     
    VikThor44 sa to páči.
  2. lucas

    lucas
    Expand Collapse
    Herný guru

    Registroval sa:
    30 Júl 2013
    Príspevkov:
    928
    Páči sa:
    616
    No nebluzni, bavia sa o SSD diskoch, ty si kúpil obyčajný HDD, ale ak mas odkaz kde kúpim 2TB SSD za 100e prosím Link :D:D:D kúpim rovno päť kusov :D:D
     
    Tom-92 sa to páči.
  3. lucas

    lucas
    Expand Collapse
    Herný guru

    Registroval sa:
    30 Júl 2013
    Príspevkov:
    928
    Páči sa:
    616
    No vzhľadom na to ze Pro uz ma Sata3 tak rýchlosť by mala byt urcite vyššia pri ssd diskoch oproti starej verzii, kde aj ked si mal ssd vela si nezískal, tu to moze byt iné, uvidí sa co testy ukazu
     
  4. Vladko_23

    Vladko_23
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    20 Máj 2013
    Príspevkov:
    97
    Páči sa:
    152
    Mna zaujima kedze som predal ps4 a sformatoval ju,a teraz mi pride nova či nebude problem Pro nastavit ako primarnu konzolu,kedze na starej som nic neurobil iba ju zformatoval
     
  5. RsnakeR

    RsnakeR
    Expand Collapse
    Miestny fanboy

    Registroval sa:
    26 Okt 2010
    Príspevkov:
    527
    Páči sa:
    152
    Tak sa mi zdá,že pred formátovaním treba deaktivovať účet.
     
  6. EDONIS666

    EDONIS666
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    4 Aug 2010
    Príspevkov:
    58
    Páči sa:
    38
  7. peto.vac

    peto.vac
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    13 Aug 2014
    Príspevkov:
    144
    Páči sa:
    5
    Ako sa deaktivuje ucet?
     
  8. Soky999

    Soky999
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    8 Apr 2014
    Príspevkov:
    145
    Páči sa:
    158
    nijak, ucet sa neda zrusit...jedine zmazat z konzoly, ale stale sa na neho mozes prihlasit z kadekolvek...ako facebook
     
  9. peto.vac

    peto.vac
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    13 Aug 2014
    Príspevkov:
    144
    Páči sa:
    5
    Potrebujem dat PS4 do povodneho stavu,ucet som zrejme deaktivoval,odhlasil som sa z neho,este potrebujem konzolu naformatovat,vies poradit?
     
  10. Soky999

    Soky999
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    8 Apr 2014
    Príspevkov:
    145
    Páči sa:
    158
    to ze zformatujes konzolu tak ti zmaze vsetky data z konzoly, ci uz su to ucty, savy, videa fotky hry...vsetko proste...to nezmanea ze zmazes ucet zo Sony servera...predpokladam ze konzolu ides predat/darovat...ucet sa neda zapnut/vypnut teda definuj co si pod formou deaktivacie vlastne predstavujes...tvoj ucet bude existovat navzdy na Sony serveroch, to znamena ze ak sa u kamarata alebo na vlastnej konzole prihlasis na svoj ucet, zas sa v konzole objavi...forma deaktivacie/vypnutia/zmazania neexistuje...jedine z konzoly ho mozes zmazat
     
  11. peto.vac

    peto.vac
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    13 Aug 2014
    Príspevkov:
    144
    Páči sa:
    5
    Ano len z konzoly ho chcem z mazat,konzolu predavam a mam uz aj PRO kupenu
     
  12. Soky999

    Soky999
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    8 Apr 2014
    Príspevkov:
    145
    Páči sa:
    158
    ak ides konzolu darovat/predat tak nic viac ako "formatovanie alebo navrat do tovarenskych nastaveni" nepotrebujes...po navrate do pôvodneho stavu zapni konzolu a sa presvedc ze sa vsetko zmazalo...nemal by tam byt ziadny ucet a pri prvom spusteni by sa mal spustit sprievodca prvotnym nastavenim a zadanim prveho uctu ak sa dobre pamätam
     
  13. peto.vac

    peto.vac
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    13 Aug 2014
    Príspevkov:
    144
    Páči sa:
    5
    No uz som dal FULL formatovanie a to trva tak hodinu.Keby som vedel kde sa dava do tovarenskych nastaveni,tak dam radsej to.
     
  14. BruceLee1991

    BruceLee1991
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    10 Jan 2017
    Príspevkov:
    7
    Páči sa:
    0
    Chcem poradiť, predal som ps4, no údaje som si uložil na USB kľúč, išiel som v ps4 do
    systém
    Back up and restore
    Back up ps4
    Vložil USB kľúč (formatovany na fat32) a uložil to doň ho, prebehlo to v poriadku

    USB kľúč som vložil do pc, aby som skontroloval čo tam je, bola tam položka s názvom ps4 a rozklikaval som ju nasledovne,
    PS4 ->
    Export ->
    Backup ->
    201609091752_00
    A ako posledné sa tam nachádzajú dva súbory s názvom archive.dat

    Ok, predal som ps4, kúpil som ps4 pro hneď ako vyšla, teraz si chcem obnoviť svoje dáta, tak som vložil USB kľúč s ulozenymi dátami do ps4pro, v menu ps4 pro nasledovne idem v nastaveniach do system,
    Back up and restore,
    restore ps4

    PS4 nájde položku s názvom 201609091752_00
    PS4-784 (9/9/2016) veľkosť položky je 4,65 GB,

    Kliknem na ňu, pokračujem ďalej, potvrdim restore, potvrdim a začne to načítavat , no v štvrtke načítavanie to vyhodí chybu :
    Cannot restore.
    The Backup dáta is corrupted. The ps4 will reštart and then be initialised. ( CE-33310-0)

    Reštartne sa ps4pro bez obnovenych dat, jednoducho to zlyhá.

    Teraz ma aj napadlo, že by som to mal skúsiť za pomoci externého HDD,
    Čiže nasledovne postupovat takto,
    Uložené dáta na USB kľúči zo starého ps4 prenesiem do pc,
    Potom ich z PC prenesiem do nového externého HDD, ktorý je formatovany na fat32 alebo exfat,
    Externe HDD pripojím do ps4 pro a vykonam restore ps4 z tochto exter HDD,
    Rovnakým postupom ako som to robil s USB,
    Nemám kúpený ešte externý HDD, zajtra ho kúpim,
    Ešte tu je ďalší problém, je chyba keď som si zalohoval dáta ps4 na USB so systémom verzi starším, presne si už nepamätám aký bol, zalohoval som to 9.9.2016 neviem aká verzia systému vtedy bola, no teraz už je novší 4.7
    Či aj v tomto nebude problém?

    No chcem vedieť či tu ma niekto s tím skúsenosť a riešil ten istý problém,
     
  15. BruceLee1991

    BruceLee1991
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    10 Jan 2017
    Príspevkov:
    7
    Páči sa:
    0
    #35 BruceLee1991, 10 Jan 2017
    Naposledy upravil: 11 Jan 2017
  16. Bac

    Bac
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    28 Jan 2014
    Príspevkov:
    154
    Páči sa:
    216
    No ak si správne spomínam, niekde som čítal, že zálohovať bolo možné priamo len na externý disk, nie ja USB kľúč a konzoly by mali mať rovnakú verziu softu...ale sú to väčší machri, ktorí určite budú vedieť pomôcť...Ibaže by nie :)

    Ja som robil priamy prenos z PS4 do PS4pro cez kábel a išlo to rýchlo a krásne...asi 400gb dát a všetky nastavenia a trvalo to do 1 hodiny...

    Držím palce
     
  17. BruceLee1991

    BruceLee1991
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    10 Jan 2017
    Príspevkov:
    7
    Páči sa:
    0
    No je tam možnosť uloženia na USB, tak som to spravil :(
    No chcem vedieť či som nadobro prišiel o svoje dáta, alebo je tam možnosť zachrániť ich?
    Skúsim to preniesť v PC na externý HDD, je dôležité aby to bol dajaký špeciálny HDD, alebo môžem kúpiť bar jaký?
    Kebyže by bol problém vo verzii systému, dá sa downgrade systém ps4 na starší aby bol zhodný s tím ktorí som mal na starom ps4?
     
  18. peto.vac

    peto.vac
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    13 Aug 2014
    Príspevkov:
    144
    Páči sa:
    5
    Ja som zalohoval na USB a v pohode mi to islo
     
  19. BruceLee1991

    BruceLee1991
    Expand Collapse
    Zelenáč

    Registroval sa:
    10 Jan 2017
    Príspevkov:
    7
    Páči sa:
    0
    Urobil si to presne tím istým spôsobom ako ja a išlo ti to?
    Tak to je super, chcel by som vedieť aký verziu systému si mal keď si zalohoval údaje na USB?
    A akú verziu mala ps4 pro keď si to išiel obnoviť?
     
  20. peto.vac

    peto.vac
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    13 Aug 2014
    Príspevkov:
    144
    Páči sa:
    5
    Neviem ci zrovna tak isto,len som to skopiroval na USB a nasledne o par dni z USB do PS 4 PRO.Systemy netusim ake som mal,ale vzdy instalujem aktualizacie,cize zrejme najnovsie.
     

Zdielať túto stránku