Pridané Detroit: Become Human sa možno dočká pokračovania

Diskusiu 'Novinky' začal Lukáš Lehocký, 23 Jún 2018.

  1. Lukáš Lehocký

    Lukáš Lehocký
    Expand Collapse
    Administrator
    Člen Vedenia Administrator Moderator Redaktor Recenzent

    Registroval sa:
    2 Máj 2010
    Príspevkov:
    10 664
    Páči sa:
    12 089
    detr.jpg
    David Cage, šéf štúdia Quantic Dream, sa nedávno zúčastnil relácie na Reddite s názvom Ask-Me-Anything, v ktorej odpovedal na niekoľko otázok od fanúšikov ohľadom titulu Detroit: Become Human. Hra bola veľmi dobre prijatá komunitou, patrí k najúspešnejším projektom Quantic Dream a to nás privádza k otázke, či by Cage nezmenil svoj postoj k pokračovaniam a nespravil ďalšiu hru z rovnakého prostredia.

    David Cage už pri prosbách o pokračovanie Heavy Rain 2 prehlásil, že radšej sa bude venovať novým príbehom. S Detroit: Become Human je to už iné a nie je vylúčené, že by hra dostala pokračovanie. Cage povedal, že ak budú mať vášeň a dobré nápady, tak sa do toho pustia. V Detroite údajne existuje ešte veľa príbehov, ktoré by mali byť vypovedané. Quantic Dream nechce pracovať na pokračovaní len kvôli tomu, aby ľahko zarobilo.

    Jedno z možností je aj DLC rozšírenie s nejakou novou postavou, o ktorom Cage hovoriť moc nechcel a namiesto toho povedal, že "štúdio si bude musieť vybrať."

    Hra Detroit: Become Human vyšla minulý mesiac exkluzívne na PlayStation 4 a aj v našej recenzii si odniesla vysoké hodnotenie.
     
    benco666 sa to páči.

Zdielať túto stránku