Pridané Nové detaily o hre Spider-Man (1. časť)

Diskusiu 'Novinky' začal Stoklet, 8 Apr 2018.

  1. Stoklet

    Stoklet
    Expand Collapse
    Redaktor
    Člen Vedenia Redaktor Recenzent

    Registroval sa:
    16 Jún 2013
    Príspevkov:
    1 756
    Páči sa:
    2 077
    41186246522_79aab1c829_k.jpg
    V nedávnom článku sme Vám oznámili dátum vydania jednej z najočakávanejších hier tohto roku a keďže Game Informer bude celý mesiac prinášať nové informácie ohľadom najnovšieho dobrodružstva pavúčieho muža, tak Vám ich vždy zhrnieme na jedno miesto.

    Jednou z najlepších správ, ak berieme dôraz na súčasnú dobu, je absencia microtransakcíí. Keď bola kreatívnemu riaditeľovi Bryan Intiharovi položené táto otázka, tak odvetil stručné a jednoznačné " hell no". Je pekné vidieť, že aspoň pár firiem má stále v sebe trochu rešpektu voči hráčom a nepchá mikrotransakcie tam, kde ich nie je vôbec treba (áno pozerám sa na vás EA, Ubistof a Activision). Čo sa týka prídavného obsahu po vydaní, tak je prisľúbené DLC s názvom The City That Never Sleeps. Bude sa jednať o tri nové misie, kde každá prinesie so sebou nového hlavného nepriateľa a nové kostýmy. Momentálne sú tieto misie obsiahnuté v špeciálnych verziách hry a neskôr ich budete môcť kúpiť aj po jednom. Ohľadom potenciálneho season passu ešte nepadla jednoznačná odpoveď, máme " čakať". Treba však podotknúť, že pred-objednávkové bonusy v podobe nových oblekov a Spidey drona, bude možné získať aj normálne hraním hry, takže ak si hru nepred-objednáte prídete iba o 5 skúsenostných bodov na začiatok.

    punk.png

    Čo niektorých možno zamrzí, je snímkovanie v ktorom hra pobeží na PS4 PRO. Hra bude na oboch konzolách uzamknutá na 30 FPS s tým, že na "PROčku" budú pridané detaily a zvýšenie rozlíšenie. V podstate rovnaká situácia ako u všetkých prichádzajúcich exkluzivitách. Ako Ratchet and Clank, tak aj tu bude hra podporovať HDR na oboch verziách konzoly PS4. Či sa dočkáme aj špeciálnej verzie PS Pro ako je tomu u God of War zatiaľ známe nie je.

    [​IMG]

    V hre bude prítomných veľa rozličných kostýmov, ktoré budú vždy obsahovať špeciálne schopnosti, ktoré však bude možné prehodiť aj na iný oblek. Napr. ak má kostým A zvýšenú silu ale kostým B sa vám páči viacej, ale má na nič schopnosť, tak si jednoducho prehodíte schopnosť z kostýmu A na kostým B. Game Informer pri svojom exkluzívnom prístupe k hre videl v hre vyše 12 kostýmov, z ktorých dva boli "Noir" a "Wrestling Suit". Známy je ešte tretí kostým a to "Spider-Punk", ktorý je pre-order bonus. Intihar sa nechal ešte ale počuť, že verzia hry ukazovaná Game Informeru, neobsahovala ani z ďaleka všetky možné kostýmy.

    Noir.png

    [​IMG]

    Hra neponúkne žiadne svoje hlavné nové postavy ako to robil napríklad Batman v sérií od Rocksteady (viď. Arkham Knight), pretože sa chce Insomniac sústreďovať na bohatý výber postáv z komixu. Keď už sme u postáv v hre, Petrova láska Mary Jane bude mať nový job v Daily Bugle, kde bude robiť investigatívneho novinára, čo je vcelku odklon od komixovej predlohy. Uvidíme ako to zamotá s príbehom. A čerešnička na koniec ohľadom Mary Jane je, že za ňu budeme môcť aj hrať a Petrove tajomstvo už dáky ten piatok pozná.

    cell.png

    Open world hra akou je Spider-Man si jednoznačne žiada aj niečo extra a tým je samozrejme kvalitný foto mód. Ten bude obsiahnutý aj v tejto Sony exkluzivitke a bude len na Vás aké kúsky si pofotíte. Srandovná vsuvka je, že si Spidey môže z okoloidúcimi spraviť aj pekné selfíčko alebo im dať high-five a pod. Hra bude obsahovať aj veľmi zaujímavo riešený fast travel. Ak sa budete chcieť dostať rýchlo na iné miesto, tak budete musieť ísť metrom.

    metro.png

    [​IMG]

    Dlho nebolo známe ani meno, kto vlastne Spider-Mana v hre bude hrať. Keďže je to hrdina so silnou charizmou tak bolo potrebné zohnať niekoho kvalitného. No a tým niekym kvalitným má byť Yuri Lowenthal, ktorého môžete poznať z viacerých hier. Daboval hlavnú postavu v Sunset overdrive, fanúšikovia Naruto hier ho budú poznať ako hlas Uchiha Sasukeho a fandovia Final Fantasy série ako Cecil Harveyho. Okrem toho má na svedomí dabovanie veľa animákov a rôznych vedľajších hlasov v známych sériach.


    Avšak to, čo zaujímalo úplne asi každého, pri ohlásení tejto hry, je systém "hojdania sa na sieti". Všetci si určite pamätáme ako mohol Spidey pekne swingovať vo vzduchu bez toho aby boli na okolí hocijaké budovy. Tomu je v tejto hre koniec. Vaša pavučina sa bude vždy musieť upnúť na dáky bod. Či to už bude budova, strom, lampa, proste niekam vždy tú pavučinu budete musieť vystreliť. Avšak nebude to také jednoduché ako sa možno na prvý pohľad zdá. Na to aby ste boli boh medzi mrakodrapmi budete potrebovať trochu skúseností, čo je samozrejme len dobre. Primárne je hra postavená tak, aby ste nemuseli vôbec zastaviť. Jednoduchý skok z budovy vám zabezpečí dostatočnú rýchlosť na nasledovné zachytenie pavučiny o budovu a ak v správnom momente vyskočíte tak doletíte veľmi ďaleko. Samozrejme ak budete chcieť vyletieť čo najvyššie, tak aj okamih kedy sa pavučiny pustíte bude musieť byť iný. Pre viacej podrobných informácií si pozrite nasledovné video, ktoré obsahuje aj nové zábery z hry.


    Na koniec ešte krátke info ohľadom striedania dňa a noci. V hre bude čas vždy závisieť od misie ktorú hráte. Týmto mali vývojári lepší dohľad nad svetlom v scenériách a príbehovou kontinuitou. Ak si chcete pozrieť ešte krátke video, ktoré popisuje zážitok Game Informeru, tak pozrite nižšie.


    Hra Spider-Man vychádza už 7. septembra exkluzívne pre konzolu PS4.

    Pokračovanie článku po ohlásení nových informácií.


    Zdroj: GameInformer
     
    #1 Stoklet, 8 Apr 2018
    Naposledy upravil: 11 Apr 2018
    BlackHawk, benco666, lucas a 5 ďalším sa to páči.
  2. VikThor44

    VikThor44
    Expand Collapse
    PlayStation Expert

    Registroval sa:
    10 Mar 2016
    Príspevkov:
    1 308
    Páči sa:
    787
    Nejak ma ten článok na tú hru motá
     
    BlackHawk sa to páči.
  3. martinbucek

    martinbucek
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    11 Nov 2014
    Príspevkov:
    220
    Páči sa:
    125
    v batmanovskych hrach boli tiez postavy len z komiksov.....a aj v niektorych komiksoch je mj novinarka....ultimate seria
     
  4. Stoklet

    Stoklet
    Expand Collapse
    Redaktor
    Člen Vedenia Redaktor Recenzent

    Registroval sa:
    16 Jún 2013
    Príspevkov:
    1 756
    Páči sa:
    2 077
    Samotný arkham knight bola postava vytvorená pre hru, aj keď to v konečnom dôsledku bol red hood. A za Mj máš pravdu, mal som to napísať ze vo väčšine komixov. Ale ono ultimate séria zase nie je tak populárna ako amazing séria
     
    X-men1995 a VikThor44 sa to páči.
  5. martinbucek

    martinbucek
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    11 Nov 2014
    Príspevkov:
    220
    Páči sa:
    125
    tak amazing je klasika a ultimate je vpodstate to iste, len cernejsom....kto cital pochopi......zvlastne, ze aj filmy o spidermanovi v tom maju problem, lebo amazing su prve tri a amazing su ultimate


    dc vydalo par komiksov s arkham knightom + jeden bol aj ako predobjednavkovy bonus, takze technicky je to komiksova postava....a ten spoiler by si si mal oznacit

    a k spidermanovi, dufam, ze to bude dlhsie nez batman a ze, nebude taky repetitivny

    + si myslim, ze v dlc budu misie s milesom moralesom....ten fejkovy, politicky korektny spiderman
     
  6. martinbucek

    martinbucek
    Expand Collapse
    Gamer

    Registroval sa:
    11 Nov 2014
    Príspevkov:
    220
    Páči sa:
    125
    + este k kostymom, paci sa mi, ako ho zmodernizovali a ze mu dali chranice na hanky, aj ked chcelo by to miesto bielej ciernu....a ak maju rozum, klasicky kostym sa odomkne ako posledny, lebo kazdy bude hrat s tym + ciernym.....a dufam, ze pavucina v podpazi nebude chybat
     
  7. X-men1995

    X-men1995
    Expand Collapse
    Miestny fanboy

    Registroval sa:
    14 Nov 2010
    Príspevkov:
    679
    Páči sa:
    613
    Teším sa už nato :p len to mohli skorej vydať :cry: a čo som počul tak neni isté že sa aj ku nám dostane Kollektorka lebo je vraj len veľmi málo kusov, dokonca aj v UK bude Exkluzívne len v GAME o_O
     
  8. Stoklet

    Stoklet
    Expand Collapse
    Redaktor
    Člen Vedenia Redaktor Recenzent

    Registroval sa:
    16 Jún 2013
    Príspevkov:
    1 756
    Páči sa:
    2 077
    Aj keby som ju mal z Marsu objednať, tak ju zoženiem :D
     
    X-men1995 a BlackHawk sa to páči.

Zdielať túto stránku